Colindă umanitară în Bistriţa – Năsăud. Zeci de tineri au cântat pentru a-şi ajută semenii

0
78
150 de urători la bistritaZeci de tineri din judeţul Bistriţa Năsăud au mers la colindat în scop caritabil. Îmbrăcaţi în straie populare de sărbătoare, au bătut la porţile tuturor pentru a le aduce în case spiritul Crăciunului

Cei 150 de urători primit de la gazde cadouri care vor ajunge luni la semenii lor aflaţi în suferinţă în centrele de plasament, dar şi în azilele de bătrâni.

Făină, ulei, zahăr, cârnaţi şi brânză – în total aproape cinci tone de alimente.

Sâmbata seară, la Sebiş, în judeţul Bistriţa Năsăud, toată suflarea satului se pregătea de sărbătoare.

După ce au primit urările de sănătate şi belşug, oamenii au donat produse alimentare din gospodărie pentru cei care au atâta nevoie de ele de sărbători.

Cei 150 de urători au fost omeniţi cu brânză de oaie şi pâine de casă proaspătă.

“Noi de mândrim cu satul nostru, avem tot ce ne trebuie. Ajutăm în continuare, porţile sunt deschise”, a spus o săteancă.

Colindul umanitar a fost pus la cale de preoţii din sat.

“Anul acesta a fost unul mai deosebit deoarece am organizat o campanie umanitară pentru cei alfati în suferinţă şi nevoie”, a spus unul dintre preoţi.

“Cuvintele mântuitorului: să fim milostivi dacă vrem să fim mântuiţi. Aşa să facă toţi creştinii nu numai în preajma sărbătorilor, să se ajute mereu. Dar din dar se face răi”, a spus un alt preot.

Toate alimentele vor ajunge la nevoiaşi, care vor simţi astfel bucuria Crăciunului.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here