Topul celor mai bine plătite meserii din Statele Unite

0
422

624376l-610x390-b-39e101e5În  topul celor mai bine plătite meserii din Statele Unite, printre cei cu salarii mari se numără tehnicienii, cascadorii, dar și degustătorii de înghețată. Cum vedetele și personalitățile au un statut aparte, acestea nu sunt trecute în clasamentul câștigului pe meserii.

Potrivit Business Insider, cel mai mult câștigă un tehnician pentru muniții neexplodate primește anual 150 de mii de dolari.

Hackerii americani sunt plătiți cu zece mii de dolari mai puțin, iar cascadorii de la Hollywood câștigă anual aproximativ 100 de mii de dolari.

Persoanele care monitorizează  comentariile despre branduri pe rețelele de socializare primesc aproximativ 95 de mii de dolari.

Business Insider mai scrie că cei care sunt responsabili de aranjarea bucatelor pe farfurii pentru şedinţe foto şi reclame sunt remunerați, anual, cu aproape 80 de mii de dolari.

Nici autorii de integrame nu au de ce se plânge, ei câștigă pe an  70 de mii de dolari , iar degustătorii de înghețată sunt plătiți cu aproximativ 60 de mii de dolari pe an.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here