A 2-a hyperclinică MedLife din Moldova a fost inaugurată oficial la Iaşi zilele acestea!

0
316

image-2014-05-14-17254530-42-medlife-iasi-exteriorMedLife îşi extinde activitatea cu încă o reprezentanță  în ţara noastră  şi, inaugurează la Iaşi, a doua hyperclinică din zona Moldovei, ajungând la un număr de 11 clinici de mari dimensiuni şi plănuieşte alte două noi deschideri până la finalul acestui an – precizează Mediafax.

Investiţia în nouă unitate medicală se ridică la 1,1 milioane de euro, după cum precizează reprezentanții trustului. Clinica se desfășoară pe o suprafaţă de aproximativ 1.200 de metri pătraţi și deservește pacienţii cu servicii integrate de imagistica, analize de laborator, consultaţii şi investigaţii complete. MedLife Iași acoperă peste 20 de specialităţi medicale distribuite în cele 26 de cabinete medicale şi o mică sală de intervenţii chirurgicale.

În cadrul Hyperclinicii MedLife Iaşi vor conlucra aproximativ 100 de angajaţi cu preponderență medici recunoscuţi, cu o vastă experienţă, asistente şi personal de suport, aflată sub coordonarea Prof. Dr. Nicolai Ianovici, medic primar neurochirurgie, Membru al Federaţiei Mondiale de Neurochirurgie şi directorul medical al clinicii.

„În calitate de lider autoritar al medicinei private din România, inclusiv la nivel corporate, ne bucurăm că putem oferi şi locuitorilor oraşului Iaşi o clinică modernă unde pot găsi servicii medicale integrate şi un mare număr de specialităţi sub acelaşi acoperiş. Mai mult, în următoarele două luni, activitatea noastră în acest oraş se va extinde prin achiziţionarea unui laborator pentru analize medicale. În urma acestor investiţii estimam că un număr de 250 de pacienţi pe zi vor apela la serviciile MedLife, urmând să deservim aproximativ jumătate din populaţia Iaşului în următorii 3 ani”, a declarat Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie MedLife.

Pentru prima dată în această zonă, medicii vor putea să vizualizeze istoricul medical al pacientului înainte de intrarea acestuia în cabinet, având astfel şansa să evalueze problemele de sănătate mult mai amplu şi să ofere soluţii medicale personalizate în corelație cu cazuistica generală. La rândul lor, pacienţii vor putea fi la curent cu rezultatele analizelor medicale, investigaţiilor de imagistica precum şi ale tuturor indicaţiilor medicale prescrise în urma consultaţiilor, având astfel posiblitatea să îşi monitorizeze mai bine starea de sănătate.

„Suntem primul operator medical din Iaşi care pune la dispoziţia oricărui pacient beneficiar al serviciilor MedLife întregul istoric medical – acest lucru reprezintă un diferenţiator important pentru noi, dar mai ales este un beneficiu major pentru pacient, care poate să îşi urmărească starea de sănătate, iar în situaţia în care intervine o problemă medicală, are şanse mult mai mari să primească un diagnostic informat şi diferenţiat, respectiv un tratament corespunzător, adaptat nevoilor acestuia”, a mai declarat Mihai Marcu.

În momentul de față MedLife are déjà un portofoliu de aproximativ 2.500 de abonaţi în Iaşi.

În urmă cu două săptămâni MedLife a inaugurat o hyperclinica și la Galaţi, care cuprinde 16 cabinete medicale, întinse pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Unitatea pune la dispoziţia pacienţilor servicii de imagistica, analize de laborator, consultaţii şi investigaţii complete. Până la finalul anului vor fi inaugurate în Constantă şi Cluj-Napoca alte două mari clinici.
MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţă.

Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 11 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Arad, Galaţi şi Iaşi; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 30 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 9 centre de excelentă cu specializare unică, 7 farmacii proprii reunite sub reţeaua PharmaLife Med, şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.

Recent, MedLife a obţinut acreditarea pentru Maternitatea MedLife Bucureşti în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi UNICEF,  Maternitatea MedLife fiind totodată şi prima maternitate privată din Capitala care deţine acest statut. Alte două maternităţi din reţeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului internaţional realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al patrulea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul romanilor la categoria “Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piaţă IMAŞ derulate la nivel naţional plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câştigat anul acesta premiul “Superbrands” la categoria “Clinici private”.

Sursa: mediafax.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here