A continuat să respire deși ventilaţia plâmânilor fusese sistată. Povestea bebelușului care a reuzat moartea

0
121

3323_cf7d80fe02Un copil aflat în stare extrem de gravă la spital, după ce se îmbolnăvise de meningită, i-a surprins pe doctori, după ce a continuat să respire în ciuda faptului că ventilaţia plâmânilor săi fusese sistată.

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Harrison Ellmer a fost dus la un spital din Sheffield, iar părinţii şi doctorii credeau că acesta va fi ultimul drum al micuţului. Cu toate acestea, copilul în vârstă de trei săptămâni s-a luptat din greu pentgru viaţa lui şi, cu toate că aparatul de respiraţie artificială fusese oprit, el a continuat să respire.

Acum Harrison, la şase luni, se simte excelent.

“Când sora medicală a oprit aparatul şi a plecat, noi ne uitam la el. Nimeni nu a spus un cuvânt timp de 20 de minute. L-am urmărit respirând. A fost cel mai fericit moment din viaţa noastră”, a spus mama copilului.

Micuţul a avut nevoie de resuscitare, iar părinţii nu mai trăgeau mari speranţe că va supravieţui. Din cauza meningitei, Harrison a surzit la urechea dreaptă, însă se dezvoltă normal.

Sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here