Teatrul Muzical a cucerit Europa cu „Aida”

0
70

aida„Aida”, spectacolul grandios al Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, înregistrează succes după succes în cadrul turneului european care va dura până la începutul lunii decembrie.

Artiştii gălăţeni, alături de Cristina Ferri (Aida), Angelo Forte  (Radames), Claudiei Marchi (Amneris); Alfio Grasso (Amonasro), Devis Fugolo (Ramfis), Massimiliano Damato (regele Egiptului); solista de balet Marta Marcelli şi dirijorul Simone Marziali au ajuns deja la cea de-a 12 dintre cele 23 de reprezentaţii programate pe scenele din Belgia, Olanda şi Luxemburg.

La finele săptămânii trecute, s-a jucat în Almere, într-un teatru fabulos, pe malul unui lac – o construcţie modernă futuristă, cu o sală enormă şi o tehnică de scenă de ultimă generaţie. Spectacolul a fost de înaltă ţinută artistică mai ales că, după atâtea reprezentaţii, toată lumea ştie foarte bine ce are de făcut. Deşi publicul nordic este prin excelenţă reţinut în manifestări şi rece, aplaudând decent la sfârşitul spectacolului, ei bine producţia Muzicalului l-a făcut să iasă din carapace. El a devenit foarte cald şi exaltat în manifestări. „La sfârşit s-a aplaudat, s-a bătut din picioare, s-a strigat bravo! şi s-a fluierat.

Aici fluieratul e semn de preţuire!”, ne-a declarat Teodor Niţă, directorul Teatrului Muzical.
Vă mai spunem un secret! Artiştilor li s-a interzis chiar de către impresar să iasă de mai mult de două ori la rampă pentru aplauze; nici la Almere, ca şi în multe alte seri, nu s-a putut respecta această cerinţă. „Sunt mulţumit de colectiv, oamenii sunt serioşi şi dăruiţi şi se comportă civilizat”, am mai aflat de la Teodor Niţă.

Sursa: viata-libera.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here