Actorul Nick Mancuso are o stea cu numele său încrustat în marmura din fața Teatrului Bacovia

0
86

Actorul american Nick Mancuso a primit o stea cu numele său încrustat în marmura pavajului străzii din fața Teatrului Bacovia din Bacău în cadrul unui eveniment desfășurat, în noaptea de marți spre miercuri, la finalul Festivalului Internațional al Recitalurilor Dramatice “Gala Star”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMembru al juriului concursului de interpretare din programul acestei manifestări teatrale unice în România și printre puținele din lume deschis spectacolelor de tip “one show man”, Nick Mancuso a susținut în cursul evenimentului și un recital extraordinar cu spectacolul ,”The Death of Socrates” (Moartea lui Socrate), adaptare în regie proprie după Platon.

Actor de teatru, precum și în filme produse la Hollywood ori la televiziune, dar și scriitor, profesor, artist plastic, producător, Nick Mancuso s-a arătat, într-o declarație făcută în exclusivitate pentru AGERPRES, “plăcut impresionat, tonifiat” de derularea festivalului “Gala Star” deschis către “celebrarea artei actorului și meserie sale”, dar menit, în opinia sa, și în a asigura “dialoguri despre universalitatea comunicării prin teatru, despre pasiunea pentru dramaturgie”.

“Atuul principal l-a constituit în competiție calitatea actorilor participanți, dar a contat și organizarea foarte bună a manifestării”, a spus Nick Mancuso.

În peste 40 de ani de actorie, a lucrat în 12 țări, realizând mai mult de 200 de filme și show-uri de televiziune în trei limbi străine, jucând împreună cu mari staruri ale cinematografiei mondiale între care Sophia Loren, Catherine Deneuve, Kim Bassinger, Charlton Heston ori Steven Seagal.

Sursa: Agerpres

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here