Actorul Shia LaBeouf a devenit creștin  

0
426

FRANCE-US-ENTERTAINMENT-FILM-FURYActorul evreu Shia LaBeouf susține că în urma rolului său din filmul „Fury”, în regia lui David Ayer, L-a descoperit pe Dumnezeu și un alt tip de spiritualitate, după cum afirmă într-un dialog din luna octombrie cu cei de la Interview Magazine. Chiar dacă viața actorului a fost presărată cu evenimente neplăcute, precum consumul de alcool, acesta afirmă că își dorește să revină pe calea cea bună și să-și țină viața sub control de acum încolo. Mai mult decât atât, starul din Transformers își susține cu tărie calitatea de creștin și își ia în serios relația cu divinitatea.

Filmul Fury prezintă  evenimente din aprilie 1945, în apropierea finalului celui de-al doilea Război Mondial. În vreme ce forţele aliate îşi croiesc drum spre frontul european, un sergent călit în lupte şi poreclit Wardaddy comandă un tanc Sherman şi echipajul acestuia de cinci solaţi într-o misiune mortală în spatele liniilor inamice. Depăşiţi numeric şi prost înarmaţi, Wardaddy şi oamenii lui înfruntă cu eroism misiunea de a lovi inima armatei naziste. Pelicula ce îl are ca protagonist și pe Brad Pitt l-a impresionat pe actorul Shia LaBeouf, făcându-l să-și pună anume întrebări spirituale.

Shia LaBoeuf s-a născut la 11 iunie 1986, în Los Angeles, fiind singurul copil al familiei. Numele său „Shia” este de origine evreiască și înseamnă „dar de la Dumnezeu”, fiind numit după bunicul său, care era de asemenea actor. A absolvit liceul în 2003, după care a fost acceptat la Universitatea Yale, dar nu și-a continuat studiile, afirmând că el are parte de o „educație pe care nu o dobândești la școală”. Și-a început cariera participând la stand-up comedy, după care a devenit cunoscut datorită unui rol principal în serialul Even Stevens (2000), difuzat de Disney Channel. A trecut de la seriale la marele ecran, cu roluri în filme ca Holes(2003), Constantine (2005) și I, Robot (2004). A fost remarcat de marele regizor Sir Steven Spielberg încă din filmul Holes, fapt care i-a adus roluri în Transformers (2007) și mai apoi în Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2007). Un alt film important în care a jucat actorul în anul  2007 a fost Disturbia, care a fost un adevărat succes și care i-a adus tânărului actor numai recenzii pozitive în privința rolului său. În 2008 a caștigat Premiul BAFTA Orange Rising Star.

 Mihai Parfeni

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here