Actrița Maria Dinulescu a câștigat premiul Best Actress la “The LA Indie Film Festival”

0
98

imageResizeActrița Maria Dinulescu a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță la “The LA Indie Film Festival” pentru rolul Maya din filmul “Stepping Out” regizat și produs de Nataliya Padilla, informează un comunicat al ICR New York remis joi AGERPRES.

Aceeași peliculă a câștigat și premiul pentru Cel mai bun regizor de film.

“Mă bucur că toate eforturile făcute în ultimii doi ani încep să dea rezultate. Acum termin filmările pentru un nou scurt metraj și mă pregătesc să încep un altul. Sunt pași mici, dar merg în direcția pe care mi-am dorit-o”, a declarat Maria Dinulescu pentru ICR New York.

Producătorii au anunțat că vor merge cu acest film și la festivalul “Short Film Corner”, de la Cannes.

Maria Dinulescu a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” — București (secția Actorie, Teatru și Film) în 2003.

Cu săptămâni înainte de a absolvi UNATC-ul, în 2003, numele actriței a devenit cunoscut după ce scurtmetrajul “Trafic”, regizat de Cătălin Mitulescu, a câștigat Palme d’Or-ul la festivalul de film de la Cannes. După un alt scurtmetraj cunoscut, “Poveste de la scara C”, unde și-a interpretat rolul cu dezinvoltură actrița se întoarce la Cannes cu mega-succesul “California Dreamin'”, filmul neterminat al regretatului Cristian Nemescu. În ciuda montajului nefinalizat, “California Dreamin'” câștigă premiul secțiunii “Un certain regard” și începe un periplu festivalier mondial.

Maria Dinulescu a câștigat, de asemenea, și premiile Best Actress Prize la BIAF Georgia și Arte Mare în France.

Sursa: Agerpres

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here