“Aferim!” – marele câștigător la Festivalul Internațional de Film IndieLisboa

0
81

andreea-jude-10Lungmetrajul “Aferim!”, în regia lui Radu Jude, a fost desemnat marele câștigător la Festivalul Internațional de Film IndieLisboa.

Potrivit unui comunicat, evenimentul care a avut loc în capitala Portugaliei, între 23 aprilie și 3 mai, s-a încheiat duminică seara cu ceremonia de gală unde “Aferim!” a fost distins cu trofeul orașului Lisabona — marele premiu pentru cel mai bun lungmetraj, dar și cu Premiul de distribuție acordat de juriul bloggerilor de cinema.
Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani, lungmetrajul “Aferim!”, în regia lui Radu Jude, a câștigat la mijlocul lunii februarie trofeul Ursul de Argint pentru cea mai bună regie la Festivalul Internațional de Film de la Berlin și este până în prezent cel mai de succes film românesc al anului, cu peste 57.000 de spectatori.
Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here