Al Bano şi Romina Power în concert la Sala Palatului

0
536

În această seară, Sala Palatului din Bucureşti va fi gazda unui concert susţinut de către celebrul cuplu muzical al anilor ’80, Al Bano și Romina Power. După s-au împăcat, primele concerte ale celor doi artişti au avut loc la Moscova, în perioada 17-18 noiembrie 2013.

albanoDupă 15 ani de absenţă de pe scenă a cuplului, cei doi vor cânta împreună, pentru prima data, în România, subliniază Agerpres.

Ajuns de marţi seară în capitală, cuplul ce şi-a pus amprenta asupra muzicii pop a anilor ’80 se va reuni pe scena Sălii Palatului din Bucureşti după 15 ani de la divorţ. Cu toate că pe 7 mai 2014, Al Bano a susţinut singur un concert la Sala Palatului, pe 5 noiembrie 2014 el a ales să aibă un invitat special pe scenă, şi anume partenera sa Romina Power.

Cei ce vor participa în această seară la concertul celor doi vor putea asculta întreg repertoriul, printre care se numără şlagărele ”Ci Sara”, “Liberta”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Sharazan” și hitul “Felicita”.

Potrivit organizatorilor Project Events, ‘discuțiile pentru acest proiect au început toamna trecută și iată că în cele din urmă s-au finalizat. Cel mai iubit cuplu al anilor ’80 s-a reunit și vine și la București. Pe 5 noiembrie, visul unei generații se va împlini: ‘Felicita’ va fi cântat live de Romina Power și Al Bano pe scena Sălii Palatului”.

Albano Carrisi, sub pseudonimul Al Bano, s-a născut într-un  sătuc din Italia în anul 1943, iar la vârsta de 17 ani a plecat la Milano să lucreze. Aflând că Adriano Celentano era în cautare de noi talente, artistul şi-a încercat norocul. Spre bucuria acestuia, Celentano i-a propus o frumoasă colaborare, iar în 1965 este trimis la concursul de preselecţie pentru San Remo, unde o întâlneşte pe Romina.

Pe 2 octombrie 1951 în Los Angeles s-a născut fiica unor celebri actori, actriţa şi cântăreaţa Romina Francesca Power. După divorțul părinților, pleacă împreună cu mama și sora ei, Taryn, inițial în Mexic, apoi se stabilesc în Italia. Urmează un colegiu bun în Anglia și este din ce în ce mai interesată de muzică. Debutul în film şi-l face la vârsta de 14 ani, cu rolul Stella din filmul “Menage all’italiana”, unde joacă alături de celebrul (pe atunci) actor italian Ugo Tognazzi. În 1968 filmează alături de cel ce-i va deveni soț (1970), Albano Carrisi, și cu care va forma un cuplu muzical celebru în întreaga lume. Cântecul ce a făcut oculul lumii a fost Felicita, cu ajutorul căruia au câştigatpremiul al doilea la San Remo, în 1982.

“După tot ce s-a întâmplat, este totuși tatăl copiilor mei și bărbatul pe care l-am iubit și este important să lăsăm în urmă vechile sentimente de ranchiună”, a declarat Romina Power pentru  o revistă din presa internațională.

Întrebat de relaţia sa cu celebra cântăreaţă, Al Bano a declarat: ”Am trăit împreună cu Romina o perioadă excepțională”.

Cei doi s-au căsătorit în 26 iulie 1970, iar din căsătoria lor au rezultat patru copii: Ylenia, Yari, Cristel și Romina Iolanda. Din păcate, povestea lor de dragoste a încetat în 1999, divorțul fiind provocat de dispariția fiicei lor Ylenia, în 1994, în SUA.

În cele din urmă, au reuşit să depăşească momentele mai puţin fericite din viaţă şi au găsit puterea de a se reîntoarce pe scenă. Dar, în ciuda reconcilierii, Al Bano şi Romina Power nu mai formează un cuplu, decât pe scenă.

Alex. G.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here