La 9 ani, Alexandru Iloie este în echipa de juniori a Barcelonei

0
111

fotbalS-a dăruit fotbalului de mic copil şi, ajutat de talent, a făcut performanţă, ajungând să joace pentru echipa de juniori a Barcelonei. Alexandru Iloie locuieşte în prezent în Vilanova I La Geltru (Spania) şi joacă fotbal de la nouă ani.

„Şcoala şi sportul sunt cele mai importante pentru mine. Muncesc mult, am antrenamente în fiecare zi dar cu seriozitate şi dăruire poţi face multe”, a povestit Alexandru Iloie pentru Bistriţeanul.ro.

A început să joace fotbal cu prietenii din România şi după ce s-a mutat în Spania, acum nouă ani, Alexandru Iloie a jucat pentru echipa oraşului Vilanova I La Geltru. Aici a fost văzut de reprezentanţi ai Barcelonei care i-au propus să semneze un contract pe un an de zile pentru a juca în Liga Naţională de juniori a Spaniei.

„A fost o experienţă minunată şi am avut multe de învăţat. Trebuie să fii extrem de serios atunci când vrei să faci performanţă. Eu sunt în clasa a XI-a şi trebuie să mă ocup şi de şcoală. Aş vrea să fac o facultate în domeniul sportului. Oricum, cel mai mult îmi doresc să mă realizez prin fotbal. Este cel mai important pentru mine şi pentru asta muncesc mult”, mai spune tânărul feldrihan.

Alexandru locuieşte împreună cu părinţii şi fratele său mai mic în Spania.

Tatăl fotbalistului este extrem de mândru de realizările odraslei sale şi speră că şi fiul mai mic, pasionat tot de fotbal, va avea performanţe la acest sport.

Cules de Alina Magdici

Sursa:bistriteanul.ro

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here