Seară de film german la Casa Prieteniei – Suceava

0
162

Biroul Infomațional al Regiunii Schwaben anunță continuarea serilor de film german de calitate cu prezentarea producției cinematografice intitulate „Almanya – Willkommen in Deutscland”, în regia lui Yasemin Samdereli.

Almanya - Willkommen in DeutsclandFilmul rulează joi, 14 noiembrie a.c., de la ora 17:00, la Casa Prieteniei din municipiul Suceava, situată lângă Muzeul de Științele Naturii. Turcul Hussein Yilmaz se mută în Germania; problemele personale şi aventurile neobişnuite ale familii sale nu întârzie să apară:  de la prima vizită la magazin, la prima zi de şcoală.

Filmul abordează stilul de viaţă al unei familii de muncitori străini relativ bine integrată în Germania. Imagini artistice de calitate, un umor deosebit şi o doză de melancolie transformă această producţie cinematografică într-o experienţă de neuitat. „Almanya- Willkommen in Deutschland” a fost desemnat ca fiind unul dintre cele mai bune filme germane ale anului 2011. El a ocupat locul doi la Festivalul de Film German. Intrarea este liberă.

Sursa: monitorulsv.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here