Ambasadorul Portugaliei i-a cerut Patriarhul Daniel ca românii să fie atenţionaţi de preoţi în legătură cu ofertele de muncă

0
268

Patriarhul-DanielAmbasadorul Joao-Bernardo Weinstein  a fost primit, joi, de Patriarhul Daniel.  Diplomatul a solicitat ca românii să fie atenţionaţi, prin intermediul parohiilor ortodoxe din Portugalia, cu privire la riscurile acceptării unor oferte de muncă intermediate în condiţii contractuale neclare de către persoane necunoscute.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”][fblike url=”http://bit.ly/1iErJ59″ style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

În acelaşi context, ambasadorul Portugaliei, Joao-Bernardo Weinstein, a ţinut să sublinieze că cei aproximativ 40.000 de români înregistraţi oficial în Portugalia s-au integrat foarte bine în societatea portugheză, însă, pe de altă parte, mai mulţi români au fost înşelaţi de unii profitori care le-au cerut bani promiţându-le locuri de muncă, se arată într-un comunicat al Patriarhei Române.

Ambasadorul a fost primit joi de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, la Reşedinţa Patriarhală, în vizită de prezentare.

PF Daniel l-a felicitat pe Weinstein la începutul misiunii sale diplomatice în România şi a exprimat recunoştinţa faţă de atenţia pe care autorităţile portugheze o acordă românilor stabiliţi în această ţară din peninsula Iberică.

Pe de altă parte, Patriarhul Danie i-a solicitat ambasadorului Portugaliei să sprijine recunoaşterea oficială a Episcopiei Ortodoxe Române din această ţară.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here