Andreea Marin, din nou în Caravana „Prețuiește viața”

0
243

andreea_marin_3_53683200_39429400Și-a schimbat radical viața în ultimul an. S-a despărțit de Ștefan Bănică, a întâlnit din nou fericirea lângă Tuncay Ozturk și a slăbit considerabil. Cu toate acestea, Andreea nu renunță la proiectele sale de suflet, pe care vrea să le ducă spre alt nivel.

De patru ani, aceasta merge în caravana „Prețuiește viața”, unde le ajută pe mame să se descurce mai ușor cu copiii, este alături de cazurile grave de sănătate și aduce logopezi, kinetoterapeuți și psihologi care îi consultă gratuit pe copii.

„Mă încăpățânez ca accesul în sală să rămână gratuit, a devenit o tradiție acest tur al țării pe care îl fac de 4 ani fără să cer nimic oamenilor, doar dăruind. Însă locurile sunt limitate, chiar dacă am ales de această dată locații cât mai încăpătoare, de sute sau mii de locuri, în funcție de oraș.

De aceea este foarte important ca cei care doresc să participe să se înscrie online cât de curând, pentru că am lansat pe pagina mea de facebook, https://www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial o aplicație complexă, practic, un site inedit al caravanei, unde te poți înscrie, te poți juca virtual, poți câștiga premii consistente, poți afla toate informațiile, inclusiv video și foto, despre ceea ce te așteaptă în turneu în întâlnirile noastre inspiraționale, pline de energie pozitivă. Puteți intra în aplicație direct la https://apps.facebook.com/pretuieste-viata. După doar câteva minute de la lansarea aplicației, s-au înscris deja sute de oameni.

Le mulțumesc din tot sufletul! Anul trecut, peste 10.000 de oameni au fost în sălile evenimentelor mele, au venit pentru că le aduc motivație, sprijin concret și poftă de viață, daruri pentru ei, dar și pentru îngerașii lor, de această dată. Anul acesta, am mărit numărul orașelor în care poposim, la 14. Vom fi nevoiți să muncim mai mult și să facem doua turnee pe an în loc de unul, pentru că cererea a crescut considerabil”, a declarat Andreea Marin pentru adpm.ro.

Iași, Brașov, Galați, Constanța, Ploiești, Pitești, Drobeta Turnu Severin, Sibiu, Târgu-Mureș, Bistrița, Timișoara, Cluj, Oradea și București vor fi orașele în care Andreea și echipa sa vor poposi pentru a face fapte bune. Turneul va debuta pe 7 mai.

Participanții vor avea parte de numeroase surprize, inclusiv de posibilitatea de a merge într-o tabără organizată la vară, lângă județul Brașov.

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here