Angela Gheorghiu lansează “Guardian Angel”, un album de colinde în care cântă cu fiica sa şi Loredana

0
615

1745118.angela-gheorghiu-interviu-exclusiv1Angela Gheorghiu lansează un nou album de colinde, intitulat “Guardian Angel”, iar unele melodii le cântă împreuna cu fiica sa Ioana Dan sau alături de Loredana.

Potrivit unui comunicat de presă, Angela Gheorghiu revine cu un nou material discografic, dedicat Sărbătorilor de iarnă, după succesul pe care l-a avut, anul trecut, cu albumul de colinde româneşti “O, ce veste minunată!”, premiat cu Discul de Aur pentru vânzări record în mai puţin de două săptămâni de la lansare.

“Ani de zile am visat să înregistrez colinde româneşti şi internaţionale. Anul trecut visul s-a împlinit, CD-ul cu colinde româneşti a fost lansat. Anul acesta sunt fericită pentru noul meu disc, de data aceasta cu colinde internaţionale, pe care le iubesc la fel de mult ca şi pe cele româneşti. Am ţinut mult ca absolut toate piesele de pe acest album să fie reorchestrate special pentru vocea mea. Am apelat la muzicieni talentaţi din România şi din lume: Steven Mercurio, Julien Painot şi Andrei Tudor, iar rezultatul este unul excepţional”, a spus Angela Gheorghiu.

Noul album al Angelei Gheorghiu conţine 11 dintre cele mai cunoscute colinde internaţionale, printre care “Silent Night”, “White Christmas”, “O, Tannenbaum”, “I’ll Be Home For Christmas”, piesă interpretată împreună cu Loredana, şi “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”, duet cu Ioana Dan, fiica sopranei.

“Repertoriul ales este unul eclectic, veţi descoperi piese în engleză, franceză, germană şi chiar şi în rusă. Sunt colinde de pretutindeni, am dorit să cuprind frumuseţile acestei muzici atât de populară în toată lumea. Crăciunul este sărbătoarea preferată a milioane de oameni care sunt purtaţi de visare şi credinţă în bine, în armonie şi pace, care îşi doresc să fie aproape de familie şi prieteni. Am dorit să cânt împreună cu fiica mea, Ioana Dan, pentru că am avut dintotdeauna acest dor special de a fi aproape de cei dragi. Am insistat mult pentru a o convinge, dar am reuşit, iar acordul ei m-a făcut fericită. Piesa are o emoţie sinceră. Duetul cu Loredana este o recunoaştere a unei prietenii ce ne leagă de mulţi ani, am înregistrat împreună cu profesionalism şi graţie. Îl considerăm amândouă un cadou pentru publicul din România, dar şi pentru cel din întreaga lume”, a mai spus Angela Gheorghiu.

Colindele sunt înregistrate la Sala Radio, alături de Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, Corul de copii Radio, sub bagheta dirijorului Voicu Popescu, Corul Accoustic, sub îndrumarea dirijorului Daniel Jinga, şi la Ines Sound & Video Studio, iar producătorul executiv al acestui material discografic este Oltea Şerban-Pârâu.

“Doresc să le mulţumesc tuturor pentru ajutorul imens şi dragostea pe care mi-au demonstrat-o: Jamie Rigler, Oltea Şerban-Pârâu, Gladiola Lamatic, Mihai Ciortea, Florentina Bucos, Irina Stănescu, Tiberiu Soare, Daniel Jinga, Voicu Popescu, Yvan Bing, Andrei Barbu, Călin Ioachimescu, Cristi Dobrica, Andrei Tudor, Steven Mercurio şi Julien Painot”, a adăugat Angela Gheorghiu.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here