Premiul Goya pentru Antonio Banderas

0
316

Antonio Banderas Actorul Antonio Banderas va fi recompensat de Academia de film spaniolă cu premiul Goya pentru întreaga carieră. Cea de-a 29-a gală de decernare a premiilor Goya va avea loc pe 8 februarie 2015.

Potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax, Banderas va primi acest trofeu. Premiul îi va fi acordat pentru întreaga carieră şi pentru “sprijinirea valorilor naţionale”. În 2014, prestigiosul trofeu Goya i-a fost decernat actriţei Concha Velasco şi cineaştilor Josefina Molina şi Jaime de Arminan.

“El joacă, regizează, produce, cântă şi şi-a croit drum spre Hollywood, unde a devenit un star”, se afirmă în comunicatul de presă emis de Academia de film spaniolă.

Antonio Banderas a apărut recent în filmul “Pielea în care trăiesc/ La piel que habito”, de Pedro Almodovar. În ultimii ani, Antonio Banderas, care a fost căsătorit cu actriţa americană Melanie Griffith, a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în “Masca lui Zorro”, dar a bucurat şi copiii, împrumutându-şi vocea motanului aventurier din seria “Shrek” şi din filmul “Motanul încălţat/ Puss in Boots”.

Ana Grama 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here