Antreprenor la 12 ani. Are propria agenție de publicitate și este deja la a treia afacere

0
148

635741528794222004-milo-bix-cardMilo Amundsen, din Minnesota, are doar 12 ani, dar nu duce lipsă de spirit întreprinzător. Potrivit portalului de știri Kare11, micuțul este deja la a treia afacere, iar mama sa a povestit că lui Milo îi vin idei de afaceri în fiecare minut. 

Băiatul și-a deschis propria agenție de publicitate și a început să vândă spațiu de reclamă pentru branduri chiar pe propria bicicletă, percepând plăți pentru numărul de curse efectuate. Acum Milo spune că și-ar dori să dezvolte business-ul lui într-o franciză.

Elev în clasa a șasea, Milo Amundsen şi-a fondat propria companie Ad Cycle, parte a holdingului Milo Enterprise. El s-a auto-proclamat director general și a început să încheie contracte cu brandurile locale sau naționale, propunându-le să cumpere spațiu publicitar pe bicicleta sa.

Are deja 12 clienți – de la mici companii, până la firme serioase precum serviciul poștal american UPS, iar fiecare companie îi plătește 10 dolari pentru cinci ture cu bicicleta în jurul orășelului Duluth.

80978-Amundsen+1

Milo și-a angajat sora mai mare în calitate de businss-manager, ca să îl ajute să țină evidența profitului și contractelor.

Înainte de a deschide Ad Cycle. băiatul făcea vânzări intermediare de ouă de găină în propria companie „Yolks and Jokes” („Gălbenușuri și Glume”) pe care le împacheta în cutii pe care scria bancuri.

O altă afacerea a sa a fost vânzarea de sifon prin abonament. Pentru 30 de dolari în lună, băiatul le aducea tuturor clienților câte o sticlă de apă rece în fiecare luni.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here