Apa de orez oferă energia necesară organismului

0
1491

Apa de orezAtunci când preparăm o mâncare ce are ca ingredient principal orezul, cei mai mulți dintre noi aruncă apa în care l-a fiert. Ei bine, în următoarele rânduri vă voi convinge să nu mai aruncați niciodată apa de orez.

Modalitatea de preparare a rețetei este foarte simplistă, necesarul de apă și orez fiind singurul ingredient de care trebuie să dispunem. Preparatul pe care îl voi prezenta în cele ce urmează ne ajută să obținem un păr strălucitor și o piele mai sănătoasă, aducând cu sine o serie de beneficii asupra întregului nostru sistem de sănătate, ne informează cei de la http://www.secretele.com.

Mai exact, voi așterne pe hârtie o rețetă ce și-a câștigat susținători în întreaga lume.  Așadar, utilizând „adevărata” apă de orez veți intra în posesia tuturor avantajelor pe care această combinație le are pentru sănătate.

Mulți dintre noi am tot auzit că apa de orez este acea apă care spală orezul. Total eronat, fiindcă autenticitatea apei de orez stă în capacitățile pe care aceasta le are, după fierberea orezului în ea.

Apa în care a fiert orezul este cea în care s-au eliberat toate ingredientele sale de bază. Atunci când este caldă, aceasta poate fi consumată ca lichid pentru organismul nostru ori poate fi folosită pentru a ne spăla părul sau fața atunci când s-a răcit.

Așa cum am amintit mai sus, asupra sănătății noastre apa de orez are numeroase beneficii.

De pildă, ea poate oferi energia de care noi toți avem nevoie pentru a face față provocărilor cotidiene; reglează temperatura corpului și previne apariția cancerului; vindecă și previne constipația; face pielea mai moale; previne gastroenterita; oferă părului strălucire și calitate și și nu în ultimul contribuie la închiderea porilor pielii după efectuarea tratamentelor cosmetice, reliefează Cristian Iacov pentru http://secretele.com.

Alexandra G.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here