Apariție misterioasă în apele din San Diego

0
121

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din California, San Diego, au avut parte de surpriza vieţii lor. Aceştia au reuşit să surprindă, poate, cel mai mare banc de anşoa. Apariţia bancului nu doar că este una spectaculoasă, dar este şi extrem de rară.

bancMilioane, poate chiar un miliard de peştişori anşoa au fost filmaţi de către un grup de cercetători de la Universitatea din California, San Diego, în timp ce înotau în apele limpezi din apropiere de plajele Scripps, din La Jolla, California.

Potrivit estimărilor oamenilor de ştiinţă, bancul de anşoa suprins pe camerele de luat de vederi avea între 10 milioane şi 1 miliard de peşti anşoa. „Acest banc este este mult mai mare decât unul obişnuit”, a declarat David Checkley, cercetător de la Universitatea din California.

Din imaginile surpinse se poate vedea că bancul de peşti plutea la o adâncine de 30 de centimetri adâncime, la 100 de metri depărtare de ţărm. „Fenomenul este unul cât se poate de natural, dar cu toate astea, nu ne-am aşteptat la aşa ceva. Apariţia acestui banc este una misterioasă şi neaşteptată. O astfel de privelişte este interesantă şi minunată”, a mai spus specialistul.

Sursa: gandul.info

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here