Aur, argint și bronz pentru karateka la C.E. din Anglia

0
120

karate3-700x362La concurs au fost prezenți numeroși campioni mondiali și europeni

În Anglia, la Sheffield a avut loc recent Campionatul European de karate WUKF, pentru copii, juniori și seniori. Competiția, de un înalt nivel, s-a bucurat de o largă participare internațională, la start fiind pezenți mai mulți campioni mondiali și europeni.

Delegația României porezentă la această importantă competiție a cuprins și un grup de sportive din județul Satu Mare cu toții de la CS Zanshin: Fanea Maria și Rotaru Melisa (Negresti Oaș), Ulici Paula (Viile Satu Mare), Voica Vlad, Rîșnoveanu Alin, Pasca și Daniel, Zaha Raul (Satu Mare). Sportivii sătmăreni l-au avut alături pe reputatul antrenor Florin Curileac, de mai multe ori medaliat la competițiile majore naționale și internaționale. După o competiție aprig disputată, sportivii sătmăreni au obținut numeroase medalii, din care două de aur la individual și două în concursul pe echipe.Rezultatele sportivilor de la CS Zanshin au fost următoarele:

– medalie de aur: kumite 9-10 ani Fanea Maria;

– medalie de bronz: kumite 9-10 ani Ulici Paula(Viile Satu Mare);

– medalie de aur: kumite 13-14 ani Vlad Voica(Colegiul Mihai Eminescu);

– medalie de argint: kumite 13-14 ani Rîșnoveanu Alin (Sc. gen. Grigore Moisil) care a luptat finala categoriei cu colegul lui Voica Vlad;

– medalie argint: kumite 15-17 cadeți – 60 kg Zaha Raul;

– medalie aur: echipe 15-17 ani kumite rotativ, echipa din care au făcut parte Pasca Daniel, Zaha Raul (CS Zanshin) și Prisecaru George (Rapid București), Vlad Dumitru (Phonix București)?

– medalie aur: echipe 15-17 ani kumite Shobu Sambon, echipa din care au făcut parte Pasca Daniel, Zaha Raul (CS Zanshin).

Fanea Maria fost revelația lotului României, sportivă care după 10 luni de karate a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Sursa: informatia-zilei.ro

 Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here