”Avarul” de Moliere, ultima reprezentaţie din acest sezon

0
83

Luni, 14 aprilie, de la ora 19:00 Teatrul Nottara îşi va încânta audienţa cu ultima reprezentaţie din acest sezon a comediei de succes, ”Avarul” de Moliere.

avarulPrezentată în stilul teatrului clasic, excelenta comedie se joacă constant cu casa închisă şi smulge ropote îndelungi de aplauze la finalul fiecărei reprezentaţii. ”Avarul”, regizat cu măiestrie şi talent de Daniel Niţoi, reuneşte pe aceeaşi scenă actori veritabili ai teatrului românesc precum Tudorel Filimon, ce va putea fi admirat de public în rolul plin de umor a avarului Harpagon.

Alături de Tudorel Filimon, alţi actori apreciaţi de public pentru talentul artistic desăvârşit, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Vasile Filipescu, Oana-Gabriela Drăghici, Loredana Benga, Jean Lemne, Tomi Cristin, Florin Kevorkian, Anne-Marie Zaharia şi Daniel Niţoi vor completa distribuţia uneia dintre cele mai apreciate opere semnate de Moliere şi vor adăuga un plus de valoare actului artistic, ce se va concretiza cu certitudine într-o seară specială a umorului şi bunei dispoziţii.

Piesa de teatru ”Avarul” dezvăluie moravurile şi vicisitudinile unei familii burgheze, în centrul căreia se situează HARPAGON, un personaj complex, stăpânit de o zgârcenie nemaipomenită şi de un egoism pe cât de odios, pe atât de ridicol. Într-un decor special, jocul actoricesc, costumele de epoca, crinolinele doamnelor, coafurile şi perucile vor încerca să transforme realitatea într-o călătorie în timp, pentru a  poposi  timp de aproximativ 90 de minute în cea de-a doua jumătate a secolului al XVII-lea.

Căutătorii de spectacole, de calitate, care nu au avut încă şansa de a viziona aceasta excelentă comedie, se pot orienta chiar acum către recomandarea teatrală a momentului, de la sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara.

Biletele pentru reprezentaţia de luni, 14 aprilie, sunt disponibile la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: 30 ron ( categ.IV), 50 ron ( categ.III), 60 ron ( categ.II) şi 80 ron ( categ.I).

Acestea pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim – de la magazinele  Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Carturesti , în reţeaua Bilete.ro – magazinele Inmedio, oficiile Postei Romane şi online prin www.bilete.ro  şi www.eventim.ro, precum şi de la casa de bilete a teatrului Nottara.

Sursa: puterea.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here