Azerbaidjan: O bătrână de 124 de ani a mers să voteze, însoţită de 41 de urmaşi

0
76

votare-wwO bătrână de 124 de ani, Gezel Dadashova, a mers, miercuri, să voteze în alegerile prezidenţiale din Azerbaidjan, însoţită de 41 din urmaşii săi, transmite EFE.

Dadashova, care a venit la secţia de votare însoţită de copiii, nepoţii, strănepoţii şi stră-strănepoţii săi, şi-a exercitat dreptul de vot în localitatea Giulbend, din regiunea Agdash (centru).

‘Gezel a declarat că, în pofida vârstei înaintate, se poate mişca liber, nu are probleme cu memoria, vede normal, se simte sănătoasă şi a participat în numeroase rânduri la alegeri’, a transmis agenţia de presă locală ARA, citată de EFE.

Bătrâna, care a salutat organizarea alegerilor din Azerbaidjan, nu a avut nevoie de ajutor să voteze şi să-şi introducă buletinul în urna de vot. Dadashova a spus că a renunţat la posibilitatea de a chema urna mobilă la domiciliul său, aşa cum se întâmplă în cazul multor alegători de vârsta a treia din această ţară din Caucaz, o regiune unde trăiesc multe persoane cu vârste de peste 100 de ani.

Sursa: AGERPRES

 Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here