“Baia Ursului Polar”: Vedete şi oameni obişnuiţi, în apele îngheţate ale lacului Michigan

0
93

lady-gaga-s-a-jucat-in-apa-rece-a-lacului-michigan_237637Celebrităţi precum cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Vince Vaughn s-au aruncat duminică în apele îngheţate ale lacului Michigan  din statul Illinois, pentru tradiţionala “Baie a Ursului Polar”. Acţiunea este una caritabilă care se desfăşoară anual în sprijinul Olimpiadei Speciale dedicată persoanelor cu dizabilităţi.

Anul acesta în grupul de celebrităţi, alături de prezenţa surpriză a vedetei Lady Gaga şi a logodnicului său Taylor Kinney din serialul de televiziune ‘Chicago Fire’, s-a aflat şi actorul Vince Vaugh, originar din Chicago Lake Forest, care a venit îmbrăcat în pantaloni de trening şi un tricou al echipei de hockey, Blackhawks de Chicago,  relatează EFE, citată de Agerpres.

Având în vedere că 85 % din lac este îngheţat, pompierii au tăiat o copcă pentru ca participanţii să ia parte la acest eveniment. După ce au ieşit din apă, ei au fost înveliţi într-un prosop cald şi au primit un tricou ca amintire. Unii dintre ei au intrat în apă la bustul gol, precum
Kinney şi colegii săi din serialul ‘Chicago Fire’, David Eigenberg şi Randy Flagler, în timp ce alţii s-au costumat în supereroi.

Mulţimea strânsă de dimineaţă pe malul lacului i-a primit cu urale pe cei 4.500 de participanţi care s-au aventurat fără vreo protecţie specială în aceste ape având o temperatură de -6,6 grade Celsius. Potrivit organizatorilor, au fost strânşi 1,1 milioane de dolari pentru Olimpiada Specială în urma acestei acţiuni caritabile.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here