Bărbaţii rezistă 30 de secunde în „simulatorul de naşteri”

0
264

147Într-un show al unei televiziuni locale din oraşul Nanchang, 20 de bărbaţi au experimentat durerile facerii. Ei au fost conectaţi la un aparat botezat „simulator de naşteri“, care le-a provocat, prin impulsuri electrice, dureri similare cu cele experimentate de femei în timp ce nasc.

Astfel, s-a demonstrat că dacă bărbaţii ar trebui să nască în locul femeilor, rasa umană ar fi sortită pieirii.

Provocarea acceptată de voluntari a constat în suportarea durerii timp de 30 de secunde, pe zece nivele, pe o scară de intensitate notată de la 50 la 500. Printre voluntari s-a aflat şi Ian Inglis, un cântăreţ britanic. Acesta a spus „stop” atunci când aparatul a ajuns la intensitatea 100, spunând că nu a mai putut rezista şi că durerea era „teribilă”.

Zhou Nan, tatăl a trei tripleţi, a reuşit totuşi să suporte durerea până la sfârşit, când aparatul a indicat 500, adică timp de 30 de secunde. „Am vrut să înţeleg prin ce a trecut soţia mea. A fost oribil. Nu pot spune decât că le admir din suflet pe toate femeile care au trecut prin asta”, a declarat bărbatul.

simulator-de-nasteri_08103000

Sursa: stiri.tvr.ro

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here