Băutură împotriva cancerului şi diabetului

0
108

Refreshing summer drinkIată un suc extraordinar de puternic şi de sănătos! Beneficiile sale sunt enorme! Dacă suferiţi de artrită, diabet, cancer, sau orice altă boală majoră de sănătate, sau dacă doriţi să preveniţi aceste boli, combinaţia de mai jos ar trebui consumată în mod regulat. Pentru un aport masiv de enzime, de antioxidanţi, precum şi o cantitate enormă de grăsimi sănătoase anti-inflamatorii, nimic nu poate ajuta mai mult şi mai bine decât această reţetă.Poate că e unul dintre cele mai bune pe care le-aţi băut vreodată! Fructele ce alcătuiesc acest suc sunt: avocado, zmeură, ananasul şi nucile de cocos.

Beneficiile fructului de avocado: ajută la scăderea colesterolului; reduce riscul de diabet zaharat, accident vascular cerebral şi de boli coronariene; promovează o greutate corporală sănătoasă; reduce riscul de cancer; este anti-inflamator; promovează un sistem imunitar sănătos; promovează un păr şi o piele sănătoase.

Beneficiile ananasului: previne deteriorarea radicalilor liberi; ajută la construirea de oase puternice; menţine gingiile sănătoase; reduce riscul de diabet zaharat, de accident vascular cerebral şi de boli coronariene; promovează o greutate corporală sănătoasă; reduce riscul de cancer; este anti-inflamator; ajută la scăderea colesterolului; menține un sistem imunitar sănătos; menține o piele sănătoasă; detoxifică ficatul.

Beneficiile uleiului de nucă de cocos: ajută la scăderea colesterolului; reduce riscul de diabet zaharat, accident vascular cerebral şi de boli coronariene; promovează o greutate corporală sănătoasă; reduce riscul de cancer; este anti-inflamator; promovează un sistem imunitar sănătos; este antibacterian şi antiviral.

Beneficiile zmeurei: ajută la scăderea colesterolului; reduce riscul de diabet zaharat, accident vascular cerebral şi de boli coronariene; promovează o greutate corporală sănătoasă; reduce riscul de cancer; este anti-inflamator; ajută la scăderea colesterolului;

Precum se observă, toate aceste 4 ingrediente au proprietăţi comune. Cu atât mai mult, combinaţia dintre aceste fructe va mări eficienta în tratamentul afecţiunilor mai sus menţionate. Desigur, toate ingredientele trebuie să fie organice ori de câte ori este posibil. Aşadar, aveţi nevoie de: un ananas de mărime medie; un sfert de kilogram de zmeură; un avocado de mărime medie; 4 linguri de ulei de nucă de cocos.

Instrucţiuni: introduceţi în bleneder mai întâi ananasul. Apoi, adăugaţi fructul de avocado şi uleiul de nucă de cocos. După ce primele ingrediente sunt complet amestecate, adăugaţi zmeură şi amestecaţi până se omogenizează.

Poftă bună!

Sursa: almeea.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here