Beneficiile uimitoare ale tincturii de soc

0
418

Cunoscut pentru numeroasele beneficii pe care le aduce organismului uman, socul reprezintă un adevărat medicament în lupta cu diversele boli ale corpului uman.

socTotodată, are capacitatea de a preveni şi trata numeroase maladii , afecţiuni respiratorii şi iritaţii, până la dureri reumatice. De asemenea, este un bun combatant în lupta cu kilogramele în plus. Pentru un rezultat efcient al ticturii de soc, florile trebuie culese în zilele cu umiditate scăzută şi trebuie ţinute la soare cât mai răsfirat, pentru a se putea usca total. Odată fabricate, ele sunt utilizate atât ca pulbere, prin mărunţirea lor fină, tinctură – alcool alimentar, infuzie, ulei de soc –macerate împreună cu uleiul de floarea soarelui, sau măsline, sub formă de ceai, şi mai ales ca băutură răcoritoare. Indiferent de alegerea făcută, socul reprezintă unul din remediile naturale de care organismul nostru are nevoie.

Ajută procesul de digestie

Socul este şi un bun laxativ. Asigură un tranzit intestinal optim, astfel încât toxinele să fie eliminate din organism. Totodată, planta scade apetitul alimentar, astfel încât senzaţia de continuă foame dispare treptat, iar poftele îşi fac din ce în ce mai rar simţită prezenţa.

Camarad în lupta cu kilogramele

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, un regim bazat pe tictura de soc ajută la eliminarea apei din organism. Tictura intervine în realizarea digestiei şi a dizolvării stratului adipos în exces, fiind un real succes în curele de slăbire. Are proprietăţi diuretice fără a prezenta efecte negative.

Sursa: Adevarul

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here