Biserica de gheaţă de la Bâlea Lac va fi sfinţită în 29 ianuarie

0
194

biserica de gheaţăSingura biserica de gheaţă din România, cea de la peste 2.000 de metri altitudine din Masivul Făgăraş, în zona turistică Bâlea Lac, este deja gata. Ea urmeaza să fie sfinţită joi, 29 ianuarie, la ora 12.00, au anunţat proprietarii complexului de gheaţă.

“Joi, 29 ianuarie 2015, la ora 12,00, va fi oficiată slujba de sfinţire a Bisericii de Gheaţă de la Bâlea Lac. Biserica va fi sfinţită de preoţi ai Bisericii Ortodoxe Române şi ai Bisericilor Evanghelică, Greco-Catolică şi Romano-Catolică. Biserica de gheaţă este construită în fiecare iarnă la Bâlea Lac, pentru toţi credincioşii care îşi doresc să aibă un loc de rugăciune în vârful muntelui. Cei mai temerari îndrăgostiţi aleg Biserica de Gheaţa de la Bâlea Lac pentru a avea o nuntă de neuitat. Părinţii îndrăgostiţi de munte aleg acest loc unic în lume pentru a-şi boteza copiii. Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac îşi va deschide porţile pentru toţi credincioşii, imediat după slujba de binecuvântare”, se arată într-un comunicat.

Deocamdată, turiştii pot doar să viziteze biserica de gheaţă de la Bâlea. În vecinătatea ei se află câteva igluuri şi un hotel de gheaţă, singurul de acest fel de la noi din ţară.

 Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here