Bolile articulare îţi limitează viaţa?

0
141

poza2-670x445De cele mai multe ori presupunem că durerile articulare sunt o parte normala a procesului de îmbătrânire, dar în spatele lor se pot ascunde afecţiuni serioase care nu ţin cont de vârstă. Factori ereditari, leziuni, fracturi repetate, precum şi alţi factori de suprasolicitare sunt cele mai frecven te aspecte implicate în dezvoltarea problemelor articulare.

Afecţiunile articulare, cele mai comune cauze de durere la nivel global, afectează calitatea vieţii, limitând considerabil activitatea persoanelor. Durerile care se pot transforma într-un disconfort permanent, rigiditatea articulaţiilor, starea generală de slăbiciune sunt doar câteva din simptomele care pot afecta sarcinile cotidiene, persoanele cu astfel de afecţiuni ajungând chiar şi în pragul depresiei. Studiile demonstrează că frecvenţa bolilor articulare este în creştere, însă abordate corect acestea pot fi prevenite, tratate sau încetinite.

 Celulele STEM, soluţia secolului

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de celule STEM. Pigmenţii albaştri şi verzi din compoziţia sa stimulează producţia de celule STEM din organism, în timp ce polizaharidele din alga AFA stimulează migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea ţesuturilor.

Celulele STEM sunt celule nediferenţiate cu o extraordinară capacitate de a se auto-multiplica la nesfârşit şi de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferenţiate, asigurând regenerarea organismului.

Astfel, alga AFA ajută la refacerea ţesutului de colagen din articulaţiile afectate de procesele degenerative specifice diverselor forme de artrită şi altor boli articulare.

Datorită conţinutului ridicat de acizi graşi, studiile au demonstrat că alga AFA a avut rezultate uimitoare în reducerea şi combaterea simptomelor de durere articulară sau de muşchi, rigiditate, senzaţie de amorţeală sau furnicături.

Toxinele acumulate de multe ori stau la baza durerilor musculare şi articulare. Alea AFA conţine o cantitate inflamaţiei asociată cu durerile articulare. Astfel, detoxifică celulele şi ţesuturile, având capacitatea de a se lega de toxine (inclusiv de metale grele) şi de a le elimina.

Alga AFA conţine una din cele mai echilibrate formule de nutrienţi, având în compoziţia sa 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. în plus, este bogată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina Bl2, şi beta-caroten. Alga AFA mai conţine şi bioflavonoizi, acid ribonucleic, enzime superoxide dis-mutase, catalase (care previn îmbătrânirea) şi seleniu.

Faţă de vitaminele sintetice care se absorb doar între 5%-25%, alga AFA hrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită în proporţie de 97%.

Alga AFA, în combinaţie cu cartilajul de rechin, reface ţesutul cartilaginos din articulaţii. Cartilajul de rechin este o pulbere obţinută din ţesutul elastic şi foarte rezistent care alcătuieşte „structura de rezistenţă” a corpului rechinilor. Această pulbere este bogată în condroitină şi glucozamină. două substanţe extrem de refacerea articulaţiilor şi redându-le mobilitatea. Cartilajul de rechin conţine şi o cantitate crescută de calciu şi fosfor ceea ce îl face util în tratamentul bolilor de oase.

De asemenea, alga AFA are puternice efecte antiinflamatoare şi împreună cu extractul de coajă de salcie, care conţine peste 25% saîicină, este un real adjuvant în cazuri de osteoporoză, reumatism sau luxaţii.

Articular STEM, produs de Herbagetica, este unica formulă inovatoare şi complexă pentru afecţiunile articulare ce conţine Alga AFA, Cartilajul de Rechin, Extractul de Coajă de salcie, Spirulină şi Chlorella. Acestă formulă a fost concepută pentru refacerea articulaţiilor şi reducerea durerilor articulare.

De asemenea, gama de produse naturale pe bază de alga AFA mai conţine şi: AFA STEM Complex-regfc-nerează celulele şi ţesuturile bolnave din întregul organism; Oncology STEM-recomandat în afecţiuni tumorale (anti-tumoral şi citostatic natural); Ginkgo STEM-recomandat pentru regenerarea celulară a sistemului nervos; Hepatic STEM-recomandat pentru regenerarea celulară a ficatului.

Săptămâna medicală, nr. 183, noiembrie 2014

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here