Botez regal. Prinţesa Charlotte, creștinată cu apă din Iordan | GALERIE FOTO

0
955

royal-baby-photos-of-princess-charlottes-christening--a-family-affair_1

Prințesa Charlotte a fost botezată, în 5 iulie, de arhiepiscopul de Catenbury, James Welby, în cadrul unei ceremonii private la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, unde se află una din reşedinţele Pritului William.

Familia regală a ales să-şi boteze fetiţa într-o biserica din Norfolk, aceeaşi unde a primit botezul şi prinţesă Diana. Fiica cea mică a prinţului William a fost creştinată cu apă din Iordan şi a avut cinci naşi, printre care o nepoata a prinţesei Diana. Prinţesa Charlotte s-a născut pe 2 mai şi este a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic.

the-christening-of-princess-charlotte-of-cambridge14

Doar 21 de oaspeţi au luat parte la ceremonie, dar publicul i-a putut fotografia în voie la sosire şi la plecare.  De la ceremonie a lipsit prinţul Harry, deoarece era plecat într-o vizită de binefacere în Africa.

După slujbă, invitaţii au participat la o recepţie la conacul Sandringham, unde au băut ceai şi au mâncat felii din tortul servit la nuntă lui William şi Kate.

the-christening-of-princess-charlotte-of-cambridge16 the-christening-of-princess-charlotte-of-cambridge13 Princess-Charlotte-Christening-Pictures photos-princess-charlotte-christening-173 photos-princess-charlotte-christening-16 photos-princess-charlotte-christening-15 photos-princess-charlotte-christening-13 photos-princess-charlotte-christening-12 photos-princess-charlotte-christening-11 photos-princess-charlotte-christening-9 photos-princess-charlotte-christening-7 photos-princess-charlotte-christening-6 photos-princess-charlotte-christening-3 photos-princess-charlotte-christening-2 photos-princess-charlotte-christening-1 Christening+Princess+Charlotte+Cambridge+9lh_PSLZDppx charlotte-christening--a britain-royals6 634.charlotte-princess-2.cm.7515

Ana Grama

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here