Ca în vremea haiducilor. Călare pe cai de la Moscova până la Sighișoara

0
140

6344c640-21e0-11e4-8a02-c9e93e06f652_1765540Cinci britanici au decis să renunțe pentru o perioadă la serviciilor din corporații și s-au gândit să străbată călare peste 2.200 de kilometri călare pe care, de la Moscova până la Sighișoara. Potrivit Știrilor TVR, cei cinci au ajuns ieri la Rădăuți, în Suceava, acolo unde este una dintre cele mai importante herghelii din țară.

„E uimitor să vezi ce locuri există în Europa, e o parte a Europei pe care britanicii nu prea o cunosc (…) E minunat să ai timp şi să călătoreşti în tihnă, 30 de kilometri pe zi, uneori  50 de kilometri pe zi şi să vezi totul în detaliu”, a declarat Michael Pugh, de profesie avocat.

În România, britanicii sunt însoţiţi de Adrian Rey, voluntar al Centrului Turistic Ecvestru Călimani, Cătălin Ursache, un experimentat ghid turistic, precum şi de Simi Crăciun, ghid şi proprietar al unui centru ecvestru, potrivit stiri.tvr.ro.

Prin acest proiect, britanicii vor să atragă și donații pe care să le dea unei asociații de sprijinirea paralimpicilor.

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here