Călin Goia şi Voltaj urcă primii pe scenă în finala Eurovision

0
83

eurovision-romania-2015-voltajCălin Goia şi colegii lui de la Voltaj vor fi primii care vor urca pe scena Sălii Polivalente din Craiova, duminică, în deschiderea finalei naţionale a concursului Eurovision, informează un comunicat transmis de TVR.

Deschiderea va fi făcută de Voltaj cu melodia “De la capăt”, urmaţi de cei de la trupa Băieţii, cu melodia “Dragostea în lanţuri”, şi Tudor Turcu cu “Save Us”. În continuare, pe scenă vor evolua Aurelian Temişan şi Alexa cu “Chica latina”, cu Aurelian Temişan şi Alexa, urmaţi de Rodica Aculova cu “My Light”, Blue Noise care vor cânta acappella “Love Won’t Run Away”, şi Ovidiu Anton, aflat pentru a patra oară la concursul Eurovision România, de această dată cu melodia “Still Slive”.

Numărul opt în concurs va fi Lara Lee cu “Superman”, urmată de cei de la Super Trooper cu “Secret Place”.

“A Million Stars” va aduce Luminiţa Anghel, la 10 ani de la urcarea pe podiumul Eurovision Song Contest, când a reprezentat România la Kiev. Luminiţa va fi urmată de Cristina Vasiu, care va interpreta “Nowhere” pe scena Eurovision de la Craiova. Concursul se va încheia cu povestea de dragoste a suedezilor de la CEJ “We Were In Love”.

TVR 1 difuzează, în patru emisiuni de promovare intitulate Selecţia naţională Eurovision, toate cele 12 melodii finaliste. Ele pot fi urmărite marţi, de la ora 17.00, vineri, de la 13.00, sâmbătă, de la 14.30, respectiv duminică, de la 15.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Pe 8 martie, la finala naţională Eurovision, votul telespectatorilor va cântări la fel de mult ca cel al juriului. Melodia care va primi cel mai mare punctaj duminică seară va reprezenta România la faza internaţională Eurovision, la Viena – mai întâi în semifinala din 19 mai şi, dacă se va califica, şi în marea finală, din 23 mai, potrivit comunicatului citat.

Selecţia naţională Eurovision România va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20.30.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here