Campania “Donează sânge, salvează o viaţă” continuă cu studenţi de la Academia Tehnică Militară

0
97

Donare-sange12Campania “Donează sânge, salvează o viaţă”, iniţiată de Patriarhia Română, continuă, marţi, miercuri şi joi, cu 240 de studenţi de la Academia Tehnică Militară din Bucureşti.

“În fiecare zi sunt câte 80 de studenţi, ca să nu aglomerăm centrul de transfuzii”, a precizat, luni, părintele Ciprian Grădinaru, de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, coordonatorul proiectului.

Săptămâna viitoare campania va continua la Piteşti, donatorii fiind studenţi ai Şcolii Militare Superioare de Ofiţeri de Tancuri şi Auto din localitate. La organizarea acestor acţiunii participă voluntari de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti.

Campania “Donează sânge, salvează o viaţă” a început în anul 2012 şi se află la a VIII-a ediţie, până în prezent fiind mobilizaţi aproximativ 10.000 de donatori.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here