Cancerul poate fi vindecat în câteva săptămâni?

0
254

cancerIndustria legată de boala cancerului (prevenire și tratare) este extrem de dezvoltată, înglobând 200 de miliarde de dolari în fiecare an. Poate de aceea multe dintre tratamentele propuse de medicina alternativă sunt respinse de industria medicală și farmaceutică. Peste 400 de cure alternative împotriva cancerului, care includ bicarbonatul de sodiu, sâmburii de caise, argintul coloidal sau terapia cu oxigen au fost pe rând suprimate de către specialiști.

Totuși, după cuvintele dr. Leonard Coldwell, „atunci când natura creează o problemă, tot natura creează și soluția”. Într-un interviu acordat la începutul anului, dr. Coldwell, declara că, alături de cancer, orice boală a sistemului imunitar cauzată de stresul emoțional și mental poate fi vindecată prin remedii holistice împotriva cancerului, în maxim 12 săptămâni, după cum informează www.obiectiv.info. La începutul secolului trecut, anumiți specialiști, laureați ai Premiului Nobel, au demonstrat faptul că pentru a se dezvolta, cancerul are nevoie de un mediu acid, lipsit de oxigen. Atunci când pH-ul este mai mic de 7 (valoarea normală), este un semn că există pre multe toxine în organism, care împiedică realizarea unei stări alcaline optime. De asemenea, autorul cărții intitulate „Cancerul este o ciupercă” dr. Tullio Simoncini susține că celulele canceroase sunt ținute laolaltă de o ciupercă dezvoltată într-un mediu acid.

Dr. Leonard Coldwell mai susține că radiațiile și chimioterapia ar cauza cancer, iar intervențiile chirurgicale ar facilita răspândirea bolii. Referitor la cauzele cancerului, același doctor afirmă că grijile constante, temerile, îndoielile și lipsa speranței pentru viitor ar fi factori esențial în declanșarea problemelor canceroase.

Toți ne naștem cu celulele canceroase, dar sistemul nostru imunitar le elimină încă din primele zile. Dr. Coldwell sugerează că pentru orice problemă ar trebui să vizităm mai întâi un medic naturist, iar prin adoptarea unei diete vegane crude și a sucurilor verzi, corpul va ajunge la alcalinitate, iar cancerul ar putea fi stopat.

Mihai Parfeni

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here