Capitala mondială a badminton-ului, la Timișoara

0
92

badminton-06Aproape 170 de jucători din 35 de țări vor participa la turneul de badminton “Romanian International 2015″, care va fi găzduit în perioada 12-15 martie de Sala Polivalentă ”Constantin Jude” din Timișoara.

Potrivit Federației române de badminton, citată de Agerpres, la competiție sunt așteptați să asiste președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache, vicepreședintele Badminton Europe, turcul Murat Ozmekik, și ambasadorul Indoneziei în Romania, E.S. Diar Nurbintoro.

Competiția va debuta joi cu meciurile din calificări, la care România va alinia 9 jucători la masculin și 7 la feminin. Țara noastră nu are niciun reprezentant intrat direct pe tablourile principale de simplu, dar avem patru perechi la dublu masculin, două la dublu feminin și una la dublu mixt.

Lianne Tan (Belgia) este principala favorită la feminin, iar la masculin cap de serie nr. 1 este Indra Bagus Ade Chandra (Italia).

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here