Ce este argintul coloidal?

0
164

agArgintul coloidal se foloseşte din anii 30 pentru proprietăţile sale antiinfecţioase şi este considerat de mulţi specialişti” un sistem imunitar secundar. E un remediu eficace şi este văzut ca o minune a medicinii moderne. E utilizat pentru tratamentul cancerului, obţinând rezultate surprinzătoare. Până la descoperirea penicilinei, care a avut loc în urmă cu mai bine de 70 de ani, argintul coloidal era considerat un veritabil panaceu pentru bolile vremurilor respective. Însuşirile bactericide ale argintului sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, când vasele de argint erau folosite pentru păstrarea apei potabile. În Egiptul Antic, rănile erau acoperite cu foiţe de argint pentru a se obţine o vindecare rapidă. În secolul XIX și începutul secolului XX, argintul era prescris pentru injecţii intravenoase și intramusculare, pentru gargară, spălaturi în cazul bolilor genito-urinar, ca și colir. Până în anul 1938, în SUA, argintul coloidal era privit ca unul dintre principalele mijloace de terapie antibacteriană. În laboratoarele de cercetări s-a demonstrat că, sub acţiunea argintului coloidal, viruşii, bacteriile patogene și ciupercile parazite mor într-un timp scurt (de ordinul minutelor).

Ce este argintul coloidal?

Argintul coloidal este cel mai puternic antibiotic natural, un distrugător al bolilor, germenilor, viruşilor și fungilor cunoscute până acum. S-a descoperit că este atât un remediu, cât și o metodă de prevenire a răcelii, gripei, a tuturor infecţiilor și fermentaţiilor datorate bacteriilor. S-a raportat faptul că reduce prompt inflamaţia inducând o vindecare mai rapidă. Luat zilnic, argintul coloidal asigură un al doilea sistem imunitar aducând mai multă energie, vitalitate, vigoare şi relaxare. Un antibiotic artificial distruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe când se cunoaşte faptul că argintul coloidal ucide peste 650 de tulpini de microorganisme fără nici un efect secundar nociv și fără a fi toxic.

Efectele adverse ale argintului coloidal

În cel mai rău caz te albăstreşti. Argintul este un metal la care indivizii sunt expuşi constant. Acesta este prezent în bijuterii, în apă, în aer sau chiar în mâncare, însă în cantităţi infime, care nu au nici un fel de influenţă asupra organismului.

Antiinfecţios cu beneficii dovedite în timp

Se ştie dintotdeauna că tacâmurile şi vasele pentru apă din argint previn infecţiile. Tocmai de aceea, în multe culte religioase, obiectele cu care oamenii intră în contact sunt de argint pentru a nu favoriza transmiterea bolilor de la o persoană la alta în timpul ritualurilor.

Suprimă celulele patogene fără să afecteze celulele corpului

Modul de acţiune al argintului coloidal este foarte eficient şi foarte natural: prezent lângă un virus, o ciupercă sau lângă o bacterie patogenă, inactivează enzimele pe care aceste corpuri invadatoare le folosesc pentru a putea respira în interiorul corpului nostru. De aceea, în scurt timp, patogenii “se sufocă” şi mor, apoi sunt eliminaţi din organism de sistemul imunitar.

Alege produsul potrivit!

Argintul coloidal, administrat oral este absorbit foarte rapid în corp, încă de la contactul cu mucoasa bucală. Foarte eficace, acesta începe să acţioneze, iar mulţi specialişti recomandă administrarea de argint coloidal în scop preventiv, pentru a oferi protecţie împotriva agenţilor infecţioşi. De calitatea produselor cu argint coloidal depinde eficienţa acestora. Prin urmare, trebuie să alegeţi doar acele produse originale, cu formule patentate şi standardizate, care oferă maximum de siguranţă şi de eficienţă la administrare.

În imaginile de mai jos se poate observa efectul conservant al argintului coloidal asupra materiei organice în câteva experimente simple (produsele au fost păstrate în borcane cu argint coloidal).

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here