Ce face de 3 ani o femeie este de neînţeles pentru multă lume

0
124

AngelicaAngelica Bull, în vârstă de 40 ani, a decis să îşi planifice înmormântarea. În ciuda faptului că este tânără şi sănătoasă, ea a petrecut ultimii trei ani făcând doar asta.

Fiecare detaliu al înmormântării este acum pus la punct, de la flori, la cântece şi sicriu, chiar şi locul de desfăşurare şi meniul de la parastas.

De asemenea, Angelica, care locuieşte într-un orăşel din apropierea Londrei, a economisit 6.000 de lire sterline pentru înmormântare. “Prietenii mei spun că e ciudat, dar vor gândi diferit dacă se întâmplă să mor mâine. Toată lumea crede că viaţa începe cu adevărat la 40 de ani. Dar dacă nu e aşa?”.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, femeia şi-a cumpărat deja sicriul, pe care a dat 600 de lire sterline şi chiar a vorbit cu directorul unui crematoriu pentru a fi incinerată.

“Oamenii spun că îmi forţez soarta, însă singurul meu regret este că nu voi fi acolo să văd şi eu”, a adăugat Angelica.

Sursa: yousign.org

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here