Cea mai în vârstă persoană din lume dezvăluie secretele longevității

0
84

Cea mai în vârtsă persoană din lume este Misao Okawa, ea urmând să împlinească miercuri 116 ani. Femeia a dezvăluit care sunt secretele unei vieţi îndelungate.

longevivaJaponeza a declarat că ea a putut ajunge la această vârstă datorită dietei pe care a urmat-o întreaga viaţă, scrie News.com. Japoneza susţine că secretele ei sunt două: consumul de sushi şi somnul.

Femeia a trăit în trei secole şi spune că mănâncă de trei ori pe zi. În plus, ea se asigură că doarme întotdeauna câte opt ore pe zi. Misao Okawa spune că uleiul de pește face minuni în viaţa omului, în special uleiul de macrou.

Tomohito Okada, cel care conduce azilul în care bătrâna se găseşte acum, spune că ea are o reţetă specială pe care o consideră miraculoasă. Aceasta constă în sushi de macrou cu orez gătit la aburi, cu oţet.

Ea a consumat mereu acest fel de mâncare, cel puţin o dată pe lună. Japoneza deţine recordul de cea mai bătrână persoană din lume, după moartea japonezului Jiroemon Kimura, la 12 iunie 2013.

Sursa: ziare.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here