Ştiaţi că… Titlul de „Cel mai mic câine din lume” îi aparţine lui MiracleMilly?

0
107

MiracleMillyEi bine, acest titlul îi aparţine lui MiracleMilly, o femelă de Chihuahua din Puerto Rico, care a intrat în Cartea Recordurilor. Dincolo de faptul că este foarte simpatică, aceasta măsoară nu mai mult de 9,65 cm înălţime.

Lucrurile nu se opresc aici. MiracleMilly cântăreşte o jumătate de kilogram, iar stăpâna ei, Vanesa Semler, din Dorado, Puerto Rico, este foarte mândră de căţeluşa care a devenit celebră în lumea întreagă: „Îi place să mănânce somon cu pui, să se joace cu animalele de pluş şi să pozeze”, a declarat aceasta pentru www.taifasuri.ro.

Mai mult decât atât, la naştere, MiracleMilly, încăpea într-o lingură, iar gura ei fiind atât de mică, a fost nevoie să fie hrănită artificial, cu pipeta.

Conform www.sursazilei.ro, cățelușa Milly doarme acum într-un pătuț de bebeluși și este hrănită doar cu mâncare gătită de oameni.

Nu în ultimul rând, căţeluşa mai are două surori, dar acestea sunt de mărime normală. Concluzionând,” Oamenii sunt uimiţi când o văd, pentru că este atât de mică. Dar are o personalitate mare. Lumea o iubeşte”, reliefează Semler.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here