Centru social pentru copii, la Vatra Dornei

0
421

Casa Vladimir din Vatra Dornei este începând de sâmbătă, 23 noiembrie 2013, Centrul social pentru copii. În ultimii ani, clădirea a fost supusă unor reparaţii şi modernizări prin grija părintelui Mihai Negrea de la Mănăstirea Mănăstirea „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Podu Coşnei.

Centrul social pentru copiiAjutat de IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, de un ONG din Germania şi de sponsori, preotul Negrea a reuşit să repare şi să amenajeze încăperile.

Slujba de binecuvântare a lucrărilor a fost oficiată de Arhipăstorul Eparhiei Sucevei şi Rădăuţilor, alături de un sobor de preoţi. Au participat partenerii din Germania, prieteni ai Mănăstirii Podu Coşnei şi numeroşi locuitori din Vatra Dornei. Centrul social de la Vatra Dornei se adaugă în lista aşezămintelor de ocrotire socială înfiinţate de Eparhia Sucevei şi Rădăuţilor.

Într-o lume în care sărăcia, necazurile si dezbinarea îşi fac loc în societate, Biserica vine să aducă nădejdea mântuirii. Ea aduce o rază de speranţă pentru câteva zeci de suflete nevinovate. Multi copii îşi vor găsi adăpost în centrul de la Vatra Dornei.

Redacția Jurnal Spiritual

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here