Cher își lansează nou album, cel de-al 26-a din carieră

0
197

Cher a anunţat, într-un mesaj publicat pe Twitter, că va lansa un nou album, cel de-al 26-lea din carieră, cel mai probabil în septembrie 2018.

În 20 iulie Cher participă la lansarea filmului „Mamma Mia 2”, în care joacă rolul mamei personajului lui Meryl Streep, iar în luna august, ea va susţine mai multe concerte în Washington DC.

Cel mai recent album, lansat de Cher în 2013, a fost „Closer to the Truth”, piesa „Woman’s World” ajungând pe primul loc în topul singleurilor dance.

Scrută biografie

Cher (Cherilyn Sarkisian LaPiere), cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană, s-a născut în 20 mai 1946.

În 1965 a devenit cunoscută ca parte a duoului pop-rock Sonny & Cher, dar a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes.

Cu o activitate de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop din lume, iar albumele sale au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Printre cele mai cunoscute single-uri ale ei se numără piese precum „Gypsys, Tramps & Thieves, „Dark Lady”, „If I Could Turn Back Time”, „The Shoop Shoop Song” şi „Believe”.

Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur.

Ana Grama