Clădirile monument istoric din Sankt Petersburg au plăcuțe cu QR code

0
117

n4kAvO8Pe clădirile monumente istorice din Sankt Petersburg au fost montate plăcuțe cu QR code.

Quick Response Code este un cod de bare care poate fi citit de smartphone-uri și care oferă acces rapid la anumite site-uri pe internet.

Proiectul intitulat „Casa de vizavi” ce aparţine pictorului Denis Tof a fost lansat în capitala culturală de nord a Rusiei Sankt Petersburg.

Autorul proiectului a propus montarea plăcuțelor informative cu QR code pe clădirile monumente istorice, ce conțin informații despre anul în care a fost construită clădirea, stilul arhitectural al imobilului și despre arhitectorii care au realizat clădirea.

Proiectul se va realiza conform unor trasee și tematici deja stabilite și are un grup de susținere pe internet, pe rețeaua de socializare „VKontakte”.

Potrivit lui Denis Tof,  în curând va fi lansat și un site special cu informații suplimentare despre clădirile monument istoric din Sankt Petersburg.

20130111_russiajobsmemorial_1

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here