„Clubul șoriceilor de bibliotecă”, pentru copii la Bookfest

0
88

carti-copiiLa Bookfest cei mici nu se pot  plictisi. Pe lângă standurile spectaculoasecare oferă cărţi copiilor, unele, organizate pe zeci de metri şi luminate feeric, au ocazia să intre şi în „Clubul şoriceilor de bibliotecă”. Potrivit organizatorilor, copiii vor primi şi multe cadouri.

În acest spaţiu special amenajat pentru copii sunt organizate o multitudine de evenimente.

Editura ALL îi invită, la ora 10.30, la Atelierul „Descoperă regatul Pisicilor Războinice!”. Mâine va fi un atelier de creație „Povestea mea”, la ora 16.00, apoi la ora 17.00 Institutul Maghiar din București îi invită pe copii la un program interactiv Creionul fermecat. Sâmbătă sunt și lansări de carte: „Ursulețul de pluș”, editura Vivaldi, la ora 12.00; „Unde e căsuța mea?”, ora 14.30.

Tot sâmbătă, Opera Comică pentru Copii aduce la Bookfest, direct din paginile cărților, pentru a le spune povești celor mici, pe Peter Pan, Hansel și Gretel. Duminică, de la 11.00 până la 14.30 vor fi jocuri și concursuri.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here