Lămâie și bicarbonat – O combinație sănătoasă

0
128

Detoxifiere cu lămâie și bicarbonat de sodiu alimentar – Tratamente alternative – Cât de mult ajută lămâia în lupta contra cancerului? – O mare importanță o are starea generală a pacientului

Într-o epocă în care rata îmbolnăvirilor de cancer și alte boli crește spectaculos, oamenii caută tot felul de tratamente alternative care le aduc speranța. Din fericire, nici cercetătorii nu rămân în urmă și testează aceste metode alternative, cântărind raportul mit – adevăr.

lămâieÎn ceea ce privește amestecul bicarbonat de sodiu – lămâie, rezultatul studiilor din ultimii ani, atestă efecte benefice asupra organismului. Aceste rezultate încurajatoare fac ca cercetările în domeniu să continue.

O notă importantă este aceea că orice tratament pentru cancer poate să meargă foarte bine pentru un pacient și să nu meargă deloc pentru un altul; de asemenea, tratamentele alternative pot avea sau nu rezultate, în funcție de tipul cancerului.

În același timp, o mare importanță o are starea generală a pacientului: are acces la hrana organică? La apa potabilă de calitate? Crede cu toata tăria că poate depăși boala? Toti aceștia sunt factori importanți în orice tratament.

Rețeta pentru sănătate și detoxifiere cu lămâie și bicarbonat de sodiu

Împreună, lămâia și bicarbonatul de sodiu ajută la lupta împotriva celulelor canceroase, dar și a altor boli din organism, ajutând trupul să își găsească propria abilitate de a restabili echilibrul și de a se curăța de ceea ce a cauzat boala de la început.

Să incluzi lămâile în dieta ta este cu siguranță un obicei sănătos și în această combinație, poate fi de ajutor în prevenția bolilor, și de asemenea, ajută la detoxifiere.

Amestecă  jumatate de lingurință de bicarbonat de sodiu în 250 de ml. de apă, împreună cu zeama de la o jumătate de lămâie. De notat, că efectul lămâilor organice este de zeci de ori mai puternic.

Sursa: realitatea.net

Descoperiți mai multe articole la rubrica Stil de viață.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here