Concert caritabil: “Iubirea are Preţ”, cu Viţa de Vie, Mihai Mărgineanu, Florin Chilian şi Irina Sârbu

0
106

MerecimietoTrupa Viţa de Vie şi artiştii Mihai Mărgineanu, Florin Chilian şi Irina Sârbu vor susţine marţi, la Hard Rock Cafe, concertul caritabil “Iubirea are Preţ”. Accesul se va face de la ora 19.00.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, spectacolul face parte din campania umanitară “Iubirea are Preţ” lansată în sprijinul medicului specialist la clinica Victor Babeş, Mădălina Neata, diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică.

Pentru a strânge banii necesari pentru transplant, Cristi, soţul Mădălinei, împreună cu prietenii şi colegii, au demarat campania umanitară pentru a construi cel mai scump mărţişor din lume, respectiv 100.000 de euro, suma de care are nevoie pentru a face un transplant de măduvă în Italia.

“Din donaţii şi sponsorizări s-au strâns până în prezent peste 80.000 de euro, iar Mădălina este pregătită pentru intervenţia care îi va salva viaţa. În prezent se află internată în Bucureşti pentru o ultimă cură de tratament, cea de consolidare înainte de transplant. Mai este nevoie de mai puţin de 20.000 de euro pentru ca Mădălina să poată ajunge la clinica din Pescara imediat ce se va găsi un donator compatibil”, se arată în comunicatul citat.

Biletele pentru concertul umanitar pot fi cumpărate online pe www.iubireaarepret.ro sau rezervate telefonic.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here