Concert de muzică terapeutică şi de relaxare, susţinut de Gheorghe Iovu la Piatra Neamţ

0
262

Fiii-luminiiBiblioteca Judeţeană “G. T. Kirileanu” Piatra Neamţ vă invită luni, 21 octombrie 2013, ora 17.00, în Sala „Teatrul de Joacă” la un concert de muzică terapeutică şi de relaxare susţinut de compozitorul şi interpretul Gheorghe Iovu.

Evenimentul este prilejuit de apariţia celui mai recent album – “Fiii luminii” – pe care maestrul Gheorghe Iovu îl propune celor care vor să se tămăduiască prin muzică.

Gheorghe Iovu este singurul compozitor de muzică terapeutică din România. El a susţinut concerte în SUA, Franţa, Germania, Bulgaria, Italia, Spania, România. Prin muzica sa, vindecă suferinţe, schimbă destine, aduce liniştea, bucuria şi frumosul în sufletele oamenilor. Muzica lui Gheorghe Iovu face bine sufletelor, fie ele sănătoase, ori bolnave.

De ce, muzică terapeutică? Termenul nu-i aparţine. Însă răspunsul este limpede: muzica sa este o “muzica ce se apropie de partea sufletească a omului şi caută să facă ordine în suflet”,. Cel care asculta creaţiile lui Gheorghe Iovu doar ca fond muzical, fiind concentrat la alte lucruri, se va simţi mai relaxat, mai bine dispus, şi va constata că i s-a schimbat, în mai bine, atitudinea faţă de viaţă, de oameni, de propria persoană.

“Doctorul de suflete” cum i se mai spune, compozitorul şi interpretul Gheorghe Iovu este un deschizător de drumuri în meloterapie, nu numai în cea românească ci şi în cea internaţională, muzica creată de el fiind folosită în 17 centre medicale din lume.

Considerat deschizător de drumuri în meloterapie nu numai datorită muzicii sale ci şi modului în care o dăruieşte, Gheorghe Iovu este un muzician inspirat de Dumnezeu, care trăieşte prin muzică, spre binele semenilor săi.

Participanţii vor fi conduşi printre armoniile sonore propuse de Gheorghe Iovu de către moderatoarea Geta Heimerl.

Sursa: financiarul.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here