Concert Gheorghe Iovu la Piatra Neamț

0
181

acasa2Timp de 2 zile județul Neamț va răsuna pe acorduri vindecătoare. Muzicianul Gheorghe Iovu își va continua seria de concerte din cadrul turneului de promovare al albumului “Fii Luminii”, în nord-estul Moldovei. După o serie de reprezentații la București, Mizil, Timișoara, Arad și Cluj, echipa sa va poposi în centrul municipiului Piatra Neamț, în Parcul Central de lângă Hotelul Ceahlău. Astăzi 4 iunie 2014 a fost auzit de un auditoriu numeros și a oferit autografe  între orele 17.00 si 22.00. Publicul a fost format și de mulți copii, care au stat cuminți și au ascultat atenți acordurile de orgă, iar muzicianul a fost acompaniat pentru puțin și de Denis, concurentul pietrean de la KidSing (Kanal D).

Urmează ca mâine, 5 iunie 2014, Gheorghe Iovu să susțină gratuit încă un concert, în același interval orar mai sus amintit (17.00-22.00). Turneul va continua zilele următoare 6-8 iunie, la Bacău.

Toți iubitorii muzicii sunt așteptați cu drag!

Petronela Baghiu

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here