Bilanțul unei frumoase experiențe la Body Mind& Spirit

Concluzii la Body Mind &Spirit, unde ne-am făcut prezenți cu proiectul Jurnal Spiritual

0
36

Concluzii la Body Mind & Spirit, unde ne-am făcut prezenți cu proiectul Jurnal Spiritual

Concluzii la Body Mind & Spirit- Duminică, pe 14 Octombrie, am  fost prezentă la Body Mind &Spirit Expo, unde s-au desfășurat evenimente frumoase și deosebite. Acolo am împărțit pliante cu Radio Jurnal Spiritual, Radio Ciufulici și cu situl Jurnal Spiritual. Apoi  am socializat cu oamenii despre proiectul echipei Jurnal Spiritual. Oamenii au fost foarte doritori să întrebe și să cunoască despre proiectul Jurnal Spiritual și despre situl nostru. De asemenea au fost plăcut surprinși când le-am spus că situl tratează teme de spiritualitate și de religie Ortodoxă. La aceasta pot să adaug că nu am putut să nu observ un surâs plăcut pe fața celor ce primeau pliantele noastre.

Concluzii la Body Mind & Spirit și participarea la conferințe

Eu am participat și la conferințele de la festivitatea noastră, una fiind ținută de doamna Andra Ivanov, care este Instructor asociat la Reconnective Healling. Aici s-a vorbit despre legătura cu sinele nostru. Aceasta  o putem face prin meditație și prin tehnici specifice de vindecare. De asemenea am participat la prezentarea unei conferințe despre o metodă care îmbină fizica cu medicina, prin care se poate vedea aura unei persoane.

Concluzii la Body Mind & Spirit și o experiență de regresie prin hipnoză

O altă conferință interesantă, a fost cea susținută de Conferențiar în Psihologie- dna Tamara Bîrsanu, în care s- a făcut o ședință de hipnoză pe grup și în care eu personal, m-am simțit minunat.

Standurile au fost foarte diverse, aici găsind multe cărți deosebite, de la diferite edituri. Și mai ales festivitatea a avut multe standuri cu cristale, mandale și simboluri din culturi diferite. Nu am putut să nu remarc un stand cu produse apicole  de la Mânăstirea Nera și din Muntele Athos. De asemenea am întâlnit diferiți terapeuți care dădeau consultații și socializau, chiar aici la festivitatea Body Mind & Spirt.  Festivitatea aceasta conține o largă paletă de terapii și terapeuți. Cu aceștia poți comunica și pune întrebări existențiale și de profil spiritual.

Într-un cuvânt, voi participa cu drag la festivitatea Body Mind & Spirit și voi reveni cu detalii despre următoarea ediție, din luna Februarie.

 

Concluzii la Body Mind&Spirit- Conferință cu Psiholog și cristaloterapeut Gigi Chivu
Concluzii la Body Mind&Spirit- Conferință cu Psiholog și cristaloterapeut Gigi Chivu
Concluzii la Body Mind&Spirit- alături de dna Andra Ivanov, instructor in Reconnective Healling
Concluzii la Body Mind&Spirit- alături de dna Andra Ivanov, instructor in Reconnective Healling

Concluzii la Body Mind&Spirit
Concluzii la Body Mind&Spirit

Ionela Moldovanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here