Concurs de creație pentru o piesă ce va fi interpretată în Turneul Stradivarius

0
80

Pianistul Eduard Kunz și violonistul Alexandru Tomescu lansează o “invitație la creație” compozitorilor români, piesa aleasă urmând să fie cântată la începutul fiecărui concert din Turneul Stradivarius de anul acesta.

imageResizeAnunțul a fost făcut într-un filmuleț cu cei doi artiști postat pe pagina oficială de Facebook a lui Alexandru Tomescu.

Piesa pentru pian și vioară, cu o durată maximă de trei minute, va fi aleasă de cei doi muzicieni pentru a deschide fiecare dintre cele 12 concerte ale Turneului Stradivarius 2014, ce se va desfășura în lunile mai și iunie în cele mai importante orașe din țară și în București.

Partiturile pot fi trimise pe adresa: Fundația Culturala Remember Enescu, strada Ioan Bianu nr. 39, sector 1, București, 011091. Creatorii sunt rugați să trimită și o biografie și o fotografie recentă. Vor fi luate în considerare doar compozițiile sosite până în data de 5 mai.

Sursa: Agerpres

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here