Concurs de pictură cu premii la Tokio

0
813

KaoElevii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani au oportunitatea de a participa la cea de-a IV-a ediție a „Kao lnternational Painting Contest for Children”.

Scopul competiției este acela de a încuraja copiii din întreaga lume să ia atitudine cu privire la protejarea mediului înconjurător. Înscrierile în concurs se pot face până pe 12 septembrie 2013. Rezultatele vor fi anunțate pe website-ul Kao la sfârșitul lunii noiembrie. Lucrările premiate vor fi expuse în cadrul expoziției “EcoProducts 2013”, expoziție care se va organiza în luna decembrie la Tokyo.

Câștigătorii vor fi invitați să participe la ceremonia de premiere care va avea loc pe 14 decembrie 2013 la sala expozițională „Tokyo Big Sight” din capitala niponă. Toate informațiile legate de această competiție, regulamentul și formularul de înscriere pot fi găsite la adresa http://www.kao.com.

Costurile de expediere al lucrărilor vor fi suportate de unitățile de învățământ. Pe site-ul organizatorilor se găsesc și premiile: “eco-together” – Planet Earth Grand Prix: 1 câștigător (plachetă și premiu); “eco-together” – Kao Prize: 6 câștigători (plachete și premii); Eco Friend Prize: 20 câștigători (diplome și premii); Premii pentru grupuri: trei grupuri din alte țări și trei grupuri din Japonia (diplome și premii).

Câștigătorii premiilor “eco together” – Planet Earth Grand Prix și “eco together” – Kao Prize vor fi invitați la ceremonia de premiere. Costurile drumului până în capitala Japoniei vor fi suportate de organizatori, pentru câștigătorii categoriilor menționate și pentru câte un însoțitor. Pentru categoriile Eco Friend Prize și Group Prize, diplomele și premiile vor fi trimise către școli.

Sursa Ziarul Ceahlaul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here