Corul Academic Radio, în Concert aniversar de muzică românească

0
131

image-2015-04-24-20000503-41-corul-academic-radio-concert-aniversarUn concert de muzică românească interpretat de Corul Academic Radio, care împlinește anul acesta 75 de ani, va avea loc joia viitoare, de la ora 19,00, la Sala Radio.

Potrivit unui comunicat al Orchestrelor și Corurilor Radio, programul serii va reuni partituri semnate de compozitori precum Irina Odăgescu-Țuțuianu, Felicia Donceanu, Cornelia Tăutu, Adrian Pop, Radu Paladi și Vasile Timiș.

Concepția repertorială a concertului îi aparține lui Dan Mihai Goia. El este de 15 ani dirijorul la Corul Academic Radio.

Concertul se va desfășura în acompaniamentul pianistei Carmen Săndulescu. Pe afișul evenimentului se regăsesc tenorul Nicolae Simonov (artist liric al Corului Academic Radio); Alexandru Matei — percuție și actorul Ionuț Kivu, care va recita.

Prezentarea programului va fi realizată de criticul muzical Grigore Constantinescu.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române. Ele se mai pot gasi si în Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos și la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Ana Grama

Asculta: http://radio-online.ro/

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here